Label Nue

Hida Black White Top

€52

Dukuni joshëse dhe trendi me bluzën ‘Hida’ e cila jep paraqitje të mirë dhe atraktive. Duket shkëlqyeshëm me një palë xhinse apo pantallona të zi të lartë deri në bel për pamje më elegante.

Numri i modelës: Modelja ka të veshur numrin S.

Look feminine and on trend with just a little touch of sexy. ‘Hida’ color block top gives us the best fresh and feminine vibes. It looks great with a pair of jeans or even high wasted black pants for that elegant and chic look. 

Model size: Model is wearing size S.

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed