Shoe Dazz

HAZY BLACK

€69

Ne adhurojmë siluetën e thjeshtë por të bukur të këpucës 'Hazy'. E zbukuruar me gurë shkëlqyes në të gjitha madhësitë,ka formë të mprehtë në pjesën para dhe një rrip në kyçin e këmbës. Këto këpucë mahnitëse ju duhen për garderobën tuaj. Taka stiletto ju jep elegancë dhe qëndrim. Vishini tuajat me një fustan.

Lartësia e përafërt e takës: 9.5 cm / 3.74" (inch)

Materiali: Sintetik

Ngjyra: E zezë

____________________

We adore the simple yet beautiful silhouette of the 'Hazy' heel. With rhinestones in all sizes, a pointed toe and an ankle strap, this is a stunning piece to add to your closet. The stiletto heel empowers you with elegance and posture. Wear yours to dinner with a slip dress.

Heel Height approx.: 9.5 cm / 3.74" (inch)

Fabric: Synthetic

Color: Black

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed