Label Nue

Hayden Iced Coffe Set

€59

Seti më i ri  shumë luksoz 'Hayden' është ajo çfarë i’u nevojitet më së shumti, ku mund të bëni kombinime të pafundme me të. Ka një bluzë me jakë të drejtë, e shkurtë por me mëngë të gjata dhe të poshtmet janë të ngushta dhe të larta deri në bel. Ka konstrukt perfekt, material të butë, shumë elastik dhe me teksturë të gërshetuar zig-zage. Kompletoni dukjen tuaj me një xhaketë klasike dhe me këpucë transparente apo për një dukje më të përditëshme me një xhaketë xhins dhe disa atlete.     

Numri që modelja vesh: Modelja ka të veshur masën S       

Materiali: 86%RAYON 14%NYLON   

Detajet: I Butë dhe Elastik, Dy pjesësh.   

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse               

____________________________________________      

Our new luxurious set is the ones you will need the most, with endless combination options. Features a straight neck top with a short cut but long sleeves and all tight high-waisted bottoms. Perfectly constructed in a super soft fabric with comfortable stretch and braided zig-zag patterns. Complete your look with a classy blazer and some nude heels or for a more daily look put a denim jacket and some runners.   

Model Size: Model is wearing size S         

Fabric: 86%RAYON 14%NYLON         

Details: Soft and Super Stretchy, Two parts       

Care: Machine Wash

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed