Shoe Dazz

HART NUDE

€52

Bëni dukjen tuaj më dalluese me këpucat 'Hart'. Këto sandale kanë take transparente dhe rripa transparent. Kombinojeni me një mini fund dhe shtoni aksesorë.

Lartësia e përafërt e takës: 10.5 cm / 4.13" (inch)

Materiali: Sintetik

Ngjyra: Bezhë

_______________________

Stand out in 'Hart' Nude. These lace-up heel sandals feature a clear heel and clear buckle. Combine it with a mini skirt and add accessories.

Heel Height approx.: 10.5 cm / 4.13" (inch)

Fabric: Synthetic

Color: Beige

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed