Shoe Dazz

HANNA ROSE NUDE SATIN

€149

Sandalet me material prej sateni, super të larta për një dukje glamuroze. Duke shfaqur detaj me gurë përpara, ka takën e lartë dhe të mbushur, në pjesën para e hapur dhe me platformë.

Lartësia e përafërt e takës: 9.5 cm /  3.74" (inch)


Ngjyra: Rozë

_____________________

The satin super-high sandals for the perfect touch of glam. Featuring rhinestone buckle detailing in front, a chunky high heel, an open toe, a side buckle fastening, a leather insole, and a front platform.

Height approx.: 9.5 cm /  3.74" (inch)


Color: Rose

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed