Label Nue

Hanley Baby Blue Dress

€139

Lini një përshtypje elegante në eventin tuaj të ardhshëm me fustanin 'Hanley'. Përmban një material të butë rrjetë në pjesën e sipërme, dekolte të hapur dhe ka material shumë të rehatshëm në pjesën e gjoksit i cili jep mbështetje të plotë. Kombinoje me takat tuaja të preferuara.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% POLYESTER, 5% SPANDEX

Detajet: Pështatje e ngushtë në trup

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

___________________________

Look no further than the ‘Hanley’ Dress for a timeless and elegant impression at your next special event. Features a soft mesh overlay fabric in a figure-enhancing bodycon fit to accentuate your curves, sweetheart neckline and the softly lined cups are underwired for full support. Pair with your favorite heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% POLYESTER, 5% SPANDEX

Details: Slim fit

Care: Machine Wash Cold

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed