Label Nue

HAILEY BLACK LEATHER SET

€89 €139

Set i mahnitshëm që kompleton garderobën tuaj për këtë vjeshtë. Një set dy pjesësh i krijuar nga një material shumë i butë i lëkurës vegane. Xhaketa ka një përshtatje perfekte në trup me dizajn klasik dhe xhepa anash. Ka sfungjerë në shpatulla ku e bëjnë dukjen me strukturë perfekte. Të poshtmet kanë përshtatje të ngushtë në trup dhe me elasticitet shumë të rehatshëm. Janë të lartë në bel dhe me zinxhirë anash. Kombinojeni setin me një bodysuit klasik dhe disa këpucë transparente apo nude.

Numri i modelës: Modelja ka të veshur masën S

Materiali:  100% Lëkurë vegane

Detajet:  Dy pjesësh, prerje klasike

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët, Pastrim kimik

___________________________________________

The gorgeous Set that completes your wardrobe for this fall. A two-piece set cut from our soft and supple vegan leather. The jacket has an amazing fit in a single-breasted design with side pockets. It has padded shoulders to enhance the structured silhouette. The bottoms have a super slim fit with the perfect amount of stretch. They sit slightly higher on the natural waist for ultimate comfort with a side fastening and a smooth finish to the back. Combine the set with a lovely classic bodysuit and some clear or nude heels,

Model size: Model is wearing size S

Fabric: 100% Vegan Leather

Details: Two pieces, classic cut

Care: Machine wash in low temperature, Dry clean

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed