Shoe Dazz

GRANADA SILVER

€69

Këpucët tona 'Granada' ngjallin elegancë të përjetshme. Këto këpucë kanë një formë të mprehtë në pjesën para dhe janë të bëra me një material transparent të zbukuruar me gurë me shkëlqim të cilat përshtaten në këmbët tuaja. Këpuca jonë është një pamje perfekte për ngjarjen tuaj të radhës.

Lartësia e përafërt e takës: 10 cm / 3.93" (inch)

Materiali: Gomë transparente

Ngjyra: Silver

_____________________

Our 'Granada' mules evoke a timeless elegance. Set on a stiletto heel, these point-toe mules are made from a clear fabric all embellished in rhinestones that frame your feet prettily. Our mule is a perfect look for your next event.

Heel Height Approx.: 10 cm / 3.93" (inch)

Material: Transparent rubber

Color: Silver

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed