Shoedazz

GOAL-GETER NUDE

€62

Çizmet 'Goal getter' janë gjysmë çizmet që i'u nevojiten patjetër për vjeshtë. Kanë formë klasike, me maje të mbrehtë dhe take stileto me lakesë minimale gjithashtu përshtatje në mënyrë çorape në pjesën e sipërme. Kombinojini me një palë pantallona të lëkurës dhe një bluzë të gjerë.

Lartësia e takës: 10cm / 4 inches

Materiali: Pambuk elastik

Ngjyra: Nude

___________________________________________

The 'Goal Getter' must have ankle boot for this Fall. Features a pointed toe, stiletto high heel with a pretty curve and sock fit upper. Pair the boots with some stunning leather pants and an oversized sweater.

Heel Height: 10cm / 4 inches

Fabric: Stretchy Cotton

Color: Nude

SIZE:
Sasia:

You may also like

Recently viewed