Shoe Dazz

GLEE BLACK PATENT

€62

Është zyrtarisht koha e festave! Kjo do të thotë se është koha për të gjetur sharmin tuaj të përsosur për sezonin festiv. Ju prezantojmë 'Glee', takat mahnitëse për festa të garantuara për të kompletuar pamjen tuaj të jashtme. Të bëra prej lëkure ngjyrë nude, këto taka mund të kombinohen në mënyra të ndryshme duke i bërë ato super të gjithanshme dhe një investim absolut! Ne po kombinojmë 'Glee' me një kostum të zi të përshtatur dhe një mini çantë të përshtatshme për pamjen e fundit glam. Shtojini këto këpucë me taka të larta në koleksionin tuaj...

Lartësia e përafërt e takës: 11 cm / 4.3 " (inch))

Materiali: Lëkurë Artificiale

Ngjyra: E zezë

* Rekomandohet një numër më i vogël se numri juaj i rregullt

_________________________

It's officially party planning time! That means it's time to find your perfect glam 'fit ready for the festive season. Introducing 'Glee', a stunning pair of party heels guaranteed to elevate your out look. Made from nude patent leather these heels can be styled in so many different ways making them super versatile and an absolute investment! OBSESSED. We're styling 'Glee' Nude with a tailored black suit and a matching mini handbag for the ultimate glam look. Add these high heels to your collection today...

Heel Height Approx.: 11 cm / 4.3 " (inch)

Material: Artificial Leather

Color: Black

* One size smaller than your usual size is recommended

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed