Shoe Dazz

GISELE-7B BLACK

€89

Nëse jeni duke kërkuar të investoni në çizme për sezonin e vjeshtës, mos shikoni më tej se çizmet tona të zeza 'Gisele'. Të bëra nga materiali elastik i gomës, ato kanë një takë të hollë dhe formë të mprehtë dhe të theksuar në pjesën para. Këto çizme mbi gju janë bërë për daljet e natës në qytet. Vishini ato me një fustan mini.

Lartësia e përafërt e takës: 11 cm / 4.33" (inch)

Materiali: Gomë elastike

Ngjyra: E zezë

____________________

If you're looking to invest in boots for this fall and beyond, look no further than our 'Gisele' black boots. Made from stretchy jersey fabric, they're set on a stiletto heel and have a pointy toe. These over-the-knee boots are made for glittery nights in the city. Wear them with a mini dress.

Heel Height Approx.: 11 cm / 4.33" (inch)

Material: Stretchy jersey fabric

Color: Black

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed