Label Nue

Gina Off White Pants

€59

Pantallonat ‘Gina’ kanë një formë shumë klasike dhe tërheqëse ku ju bëjnë të dukeni mahnitëse. Ka rrip të rregullueshëm dhe formë të drejtë. Pantallonat 'Gina' mund të vishen si një set me xhaketë koordinuese, por do të duken po aq bukur edhe me një bluzë.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 98% POLYESTER 2% SPANDEX

Detajet: Formë të drejtë

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

______________________

The ‘Gina’ Pants have a classy and super feminine shape that makes you look stunning. Topped with an adjustable belted waist and fall to straight legs. The 'Gina' pants are meant to be worn as a suit with the coordinating blazer but will look just as cool with a tucked-in sweater.

Model is wearing: Size S

Fabric: 98% POLYESTER 2% SPANDEX

Details: Straight-leg shape

Care: Machine Wash Cold

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed