Label Nue

GIA MULTI SEQUIN DRESS

€99

Fustani i veçantë ‘Gia’ është fustani që i’u bënë të dukeni mahnitëse në eventin tuaj të radhës. Jo vetëm që ka përshtatje perfekte në trup, por edhe ka shkelqim që reflektonë shumë bukur në ndriçim. I krijuar nga materiali ynë dallues dhe shumë unik me elasticitet dhe shumë shkelqim. Fustani ka jakë të mbyllur dhe mëngë të gjata, gjithashtu me gjatësi të shkurtër ku jep një pamje shumë tërheqëse.

Numri që modelja vesh:  Modelja ka të veshur masën S       

Materiali: 100% POLIESTER

Detajet: Material të dyfishtë

Përkujdesja: Pastrim Kimik

_______________________________________

Our timeless 'Gia' dress is sure to stand out at your next event. Not only is it really flattering, it's also drenched in scores of sequins that catch the light beautifully. It's been cut from our unique and significant stretch sequined fabric. The dress has a minimal mock neckline and long sleeves, also with a short length that gives you a perfect sexy look.

Model Size: Model is wearing size S         

Fabric: 100% POLYESTER

Details: Double Layered

Care: Dry clean only

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed