Label Nue

Gene Black Set

€59 €79

Seti i përditshëm 'Gene ' ka një prerje  pak më të gjerë të duksit dhe prerje të ngushtë të pantallonave. Duksi ka nje zingjirë për mberthim para dhe kapuq. Bërë nga një material i butë dhe me shumë streq, janë perfekte për ditët e fresketa.

Numri i modelës: Modelja ka të veshur numrin S.

Sweatshirt cut in an oversized and cropped fit  features a hood with a drawstring and a front zipper, sweatpants made with comfortable stretch fabric. Features side pockets. All comfy and trendy look.

Model size: Model is wearing size S.

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed