Skip to content

Cart

Your cart is empty

GALA SILVER

Sale price€20.00 Regular price€99.00

Modeli ikonë i platformës 'Gala' me një takë marramendëse është krijuar për të nxjerrë në pah siluetën femërore me materialin e saj shkëlqyes, duke i dhënë asaj sensualitet dhe elegancë. Një dekolte e hapur mbështjell butësisht këmbën, duke mbaruar me një dekolte të vogël që nxjerrë në pah gishtat. E përkryer për eventet tuaja.

Lartësia e përafërt e takës: 13 cm / 5.11" (inch)

Materiali:  Lekurë Artificiale dhe gurë

Lartësia e përafërt e platformës: 2.5 cm / 0.98" (inch)

Ngjyra: Argjend

The iconic 'Gala' platform model with a staggering heel is made to highlight the feminine silhouette with it's glittery fabric, giving it sensuality and elegance. A curved décolleté gently encases the foot, plunging down to a revealing toe cleavage that finishes in a sensual peep toe.

Heel Height approx.: 13 cm / 5.11" (inch)

Platform Height Approx.: 2.5 cm / 0.98" (inch)

Fabric:  PU Leather and stones 

Color: Silver

Size:
GALA SILVER
GALA SILVER Sale price€20.00 Regular price€99.00