Shoe Dazz

FLYNN NUDE

€49

Sandalet 'FLYNN' shfaqin majë katrore takë të hollë dhe ngjyrë neutrale. Bërë nga një lëkurë e lëmuar dhe shirita të hollë që lidhen rreth këmbës.

Lartësia e përafërt e takës: 10.5 cm/ 4.13" (inch)


Materiali: Lëkurë Vegane


Ngjyra: Bezhë

________________________

'FLYNN' sandals featuring a square toe and neutral colors. Made from smooth leather and slim straps that cross over the feet before winding around the ankles.

Height approx.: 10.5 cm/ 4.13" (inch)


Fabric: Vegan Leather


Color: Nude

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed