Label Nue

Fiorel Magenta Dress

€59

Me një siluetë të konstruktuar në mënyrë perfekte, ne i'u ofrojmë fustanin 'Fiorel', që ka materialin e ndërthurur në pjesën para, dhe gjithashtu material të mbledhur anash. Është me përshtatje perfekte në trup, dhe gjatësi deri nën gjunjë. Ka një material sintetik shumë të bukur dhe të butë. Kombinojeni tuajin me disa taka transparente apo nude, një çantë të vogël dhe dukja juaj është e përfunduar.     

Numri që modelja vesh: Modelja ka të veshur masën S       

Materiali: 96% Polyester 4% Spandex   

Detajet: Ndërthutje të materialit para, Prerje elegante. 

Perkujdesja: Pastrim me dore ne uje te ftohët. Makine larëse         

______________________________________________            

In a beautifully constructed silhouette we offer you the (name) dress. Features a beautiful draped twist on the front, luxurious ruched details on the side, body hugging fit, and a midi length. Made from a soft, pretty synthetic fabric. Wear your with some clear or nude heels, a beautiful little bag and you are all set.   

Model Size: Model is wearing size S         

Fabric: 96% Polyester 4% Spandex         

Details: Twist effect in the front, Elegant fit       

Care: Hand wash Cold or Machine 

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed