Label Nue

Fiona Mushroom Set

€72

'Fiona' set  për kombinime të përditshme. Përberë nga material me thurje, i butë dhe elastik me përshtatje shumë të rehatshme. Bluza  përmban një zinxhir të dyfishtë me mëngë të gjata për pamje unike dhe sportive. Të poshtat përshtaten  për trupi dhe definohen në bel per shkak te materialit për pershtatje shtesë.

Numri i modelës: Modelja ka të veshur numrin S.

'Fiona' flattering cut set for everyday wear. A soft and stretchy ribbed knit with super comfortable fit. Top features a double zip with long sleeves for that edgy yet sporty look. Leggings fit like a dream, sit high at natural waist and stretch knit fabric for extra support.

Model size: Model is wearing size S.

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed