Label Nue

Fiona Black Pants

€39

Pantallonat tona të reja dhe të thjeshta 'Fiona' janë ato që do t'ju duhen më shumë. Pantallona me mundësi kombinimi të pafund. E krijuar në mënyrë perfekte nga një pëlhurë super e butë me elasticitet të rehatshme dhe gjatësi deri në bel.

Numri që modelja vesh: Modelja ka të veshur masën S

Materiali: 70% RAYON 30% NYLON

Detajet: Përshtatje të ngushtë

Perkujdesja: Pastrim në makinë larëse

______________________________________

Our new and simple 'Fiona' pants are the ones you will need the most. Pants with endless combination options. Perfectly constructed in a super soft fabric with comfortable stretch and all tight high-waisted waistline.

Model Size: Model is wearing size S

Fabric: 70% RAYON 30% NYLON

Details: Slim fit

Care: Machine wash

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed