Shoe Dazz

EXCISION BLACK

€89

Çizmet tona 'Excision' kanë platformë të gjerë. Të bëra prej lëkures të shkëlqyeshme, këto çizme kanë formë të rrumbullakët dhe lidhëse. Platforma e gjërë siguron lartësi. Vishini ato me gjithçka, nga xhinse deri tek fundet.

Lartësia e përafërt e takës: 5 cm / 1.96" (inch)

Materiali: Lëkurë e shkëlqyeshme

Ngjyra: E zezë

As cool as they are practical, the 'Excision' boots are set on chunky soles. Made from patent leather, these boots have rounded toes and tonal laces. The chunky gripped soles provide a bit of height. Wear them with everything from jeans to skirts.

Heel Height Approx.: 5 cm / 1.96" (inch)

Material: Patent leather

Color: Black

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed