Label Nue

Evita Black Set

€149

Ky set dy pjesësh është seti që i nevojitet garderobës tuaj. I krijuar nga një material i butë saten me print të leopardit. Ka një përshtatje dhe dukje të ngjajshme me kostum, jakë të hapur dhe të poshtmet janë të gjera dhe shumë klasike. Mund t'a veshni për evente më zyrtare.     

Numri qe modelja vesh: Modelja ka të veshur masën S       

Materiali: 100% POLYESTER   

Detajet: Dy pjesësh dhe me shkëlqim   

Perkujdesja: Pastrim Kimik

_________________________________                      

This two piece set is a must for your wardrobe. Made from a shiny and super soft fabric with leopard prints. Has a suit look-alike fit, deep opened collar and wide but very classic bottoms. Wear the set for those more official events.   

Model Size: Model is wearing size S         

Fabric: 100% POLYESTER         

Details: Two piece set, shiny saten       

Care: Dry-Clean only

Title:
Sasia:

Kombinojeni me

You may also like

Recently viewed