Label Nue

Eros Grey Bodysuit

€32

Bodysuit-i me modelin e përsosur ka arritur. Me material të butë dhe formë të duhur është perfekt për tu kombinuar dhe përshtatur me çdo veshje. Me zinxhirë në pjesën para dhe prerje të lartë të në pjesën e qafës jep pamjen perfekte. Kombinojeni me xhinset tuaj të preferuara për një pamje të kompletuar.

Numri qe modelja vesh: Modelja ka të veshur masën S

Materiali: 60% POLYESTER, 40% ACRYLIC

Detajet: I butë dhe elastik

Përkujdesja: Pastrim në makinë

__________________________________

The perfect staple bodysuit is here. Super soft and perfect to mix and match with any bottoms. Featuring a zip front bodice and a high neck design we are obsessed with. Team this with your favorite skinny jeans for a tonal look.

Model Size: Model is wearing size S

Fabric: 60% POLYESTER, 40% ACRYLIC

Details: Soft and elastic

Care: Machine wash

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed