Shoe Dazz

ERO BLACK PATENT

€229

Dukuni bukur me këto çizme deri tek kyçi i këmbës. Të bëra nga lëkura e shkëlqyeshme, çizmet 'Ero' kanë zingjirë në pjesën anash dhe kanë një platformë të gjerë. Stilojini ato me një xhaketë. Get your legs out in these ankle boots.

Lartësia e thembrës: 5 cm / 1.96" (inch)

Materiali: Lëkurë

Ngjyra: E zezë

__________________

Made from patent leather the 'Ero' boots feature sideways zip and a chunky sole. Style them up with an oversized blazer and waist belt.

Chunky block heel: 5 cm / 1.96" (inch)

Material: Leather

Color: Black

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed