Shoe Dazz

ENZA BLACK SUEDE

€89 €149

Këto këpucë të bardha nga Schutz përmbajnë majë të theksuar metalike, dhe takë të lartë. Janë shumë klasike dhe trendy.

Lartësia e përafërt e takës: 10.5 cm / 4.13" (inch)


Ngjyra: E zezë

__________________________

White pumps from Schutz featuring a pointed metallic toe, a branded insole, and a high stiletto heel. Classic with the twist is what we should call it.

Height approx.: 10.5 cm / 4.13" (inch)


Color: Black

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed