Shoe Dazz

EMELY NUDE

€59

Ju nuk mund t'i rezistoni këtyre takave. 'Emely' kanë një majë të mprehtë, rripa transparent në pjesën para, zinxhir në kyçin e këmbës dhe një takë metalike. Këto taka ju nevojiten për garderobën tuaj. Kombinojini me veshjet tuaja të preferuara.

Lartësia e përafërt e takës: 10 cm / 3.93" (inch)

Materiali: Sintetik

Ngjyra: Nude

__________________________

You can't resist these heels. The 'Emely' heels feature a pointed toe, clear front straps, ankle chain and a metallic stiletto heel. These heels are the news you need for your wardrobe. Style yours with your favorite dresses.

Heel Height Approx.: 10 cm / 3.93" (inch)

Material: Synthetic


Color: Nude

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed