Shoe Dazz

EMBERLY NUDE

€52

Material i butë me gëzof që i bën këto këpucë të dallohen dhe i shtojnë pamje perfekte dukjes tuaj. Ka një përshtatje super të rehatshme dhe takë të trashë transparente.

Lartësia e përafërt e takës: 11.5 cm / 4.52" (inch)

Materiali: Sintetik

Ngjyra: Nude

___________________________

Soft and pretty fur that makes these mules stand out and adds flair to your night-out look. Has a slip-on styling and a clear thick heel.

Heel Height approx.: 11.5 cm / 4.52" (inch)

Fabric: Synthetic

Color: Nude

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed