Label Nue

Elya Black Dress

€159

Fustani 'Elya' është super femëror. Ky fustan është i bërë në formë të xhaketës me një jakë klasike, kopsa kristali që përputhen me detajet e gëzofit tek mëngët. Supet të mbushura japin strukturë të bukur dhe ne i duam detajet elegante të gëzofit . Visheni me taka në datën e Shën Valentinit.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% POLYESTER 5% SPANDEX

Detajet: Detaje të gëzofit

Përkujdesja: Pastrim Kimik

________________________

The 'Elya' blazer dress is effortless and super feminine. This dress is tailored in a slimline blazer silhouette with a classic sharp collar, and crystal buttons matching the crystal and fur details on the cuff and sleeves. The padded shoulders are added for structure and we love the dramatic yet elegant feather trim cuffs for the perfect finish. Wear yours with heels on Valentine's date.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% POLYESTER 5% SPANDEX

Details: Fur details

Care: Dry clean only

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed