Label Nue

Elta Nude Bodysuit

€29 €35

Shtoni këtë bodysuit me mëngë të gjata në veshjet tuaja elementare, është e përshtateshme dhe e kombinueshme gjatë gjithë sezonit. Bërë prej pëlhure të butë dhe të lehtë me një jakë të hapur në formë ovale.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100% POLYESTER

Detajet: Jakë të hapur

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

__________________________________

Add this long sleeve bodysuit to your essential wardrobe. This piece is an all season long staple. Made of soft and light weight fabric featuring a simple open and oval neck shape.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% POLYESTER

Details: Oval open neckline

Care: Machine Wash Cold

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed