Label Nue

Electra White Dress

€69

Fustani 'Electra' është bërë nga pëlhura elastike për një përshtatje trupore. Përmban një çarje të butë të rregullueshme me pulla anash dhe ne pjesën e përparme. Visheni me taka për të kompletuar pamjen.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 67% RAYON 33% NYLON

Detajet: Butona të rregullueshëm në pjesën para dhe anash

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

____________________

The 'Electra' dress is made from ribbed elastic fabric with a body-hugging fit. Features a high adjustable buttoned slit on the side and in the front. Wear it with heels to finish the look.

Model is wearing: Size S

Fabric: 67% RAYON 33% NYLON

Details: Adjustable buttoned slit on the side and in the front

Care: Machine Wash Cold

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed