Label Nue

Elara Black Jacket

€89

Shumë e rehatshme dhe e prerë në formë të gjerë, xhaketa 'Elara' është çka i'u nevojitet si një shtresë e veshjes tuaj që i'u mban ngrohtë por edhe trendi. Ultra moderne dhe me stil kjo xhaketë ka jakë të ngritur, zinxhir në pjesën para dhe xhepa anësorë. Vishini me disa xhinse klasike.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100% POLYESTER

Detajet: E gjerë, Prerje të shkurtër

Përkujdesja: Pastrim kimik

______________________

Super comfy and cut in a C shape for an ultra-cool aesthetic, the 'Elara' jacket is all you need for casual layering to keep you warm and stylish. Ultra-modern and stylish this jacket has a stand-up collar, zipper at front and side pockets. Wear yours with some classic jeans.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% POLYESTER

Details: Oversized, Short cut.

Care: Dry clean only

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed