Shoe Dazz

DRAKE SILVER

€62

'Drake' janë sandalet që duhet të keni. Karakterizohet me detaje të diamantit në pjesën para, lidhëse diamanti dhe një takë të hollë. Ju do të leni një përshtypje të paharrueshme kudo që të shkoni me sandalet tona. Kombinojini me xhinse ose një fustan të shkurtër.

Lartësia e përafërt e takës: 11.5 cm / 4.52" (inch)

Ngjyra: Argjendi

* Rekomandohet gjysëm numri më i vogël se numri juaj i rregullt

_______________________

The 'Drake' are your must have sandals. Features diamante bow on a clear front strap, diamante lace-ups and a stiletto heel. You’ll make a spectacular and memorable entrance anywhere you go with our sandals. Keep them in focus at parties by pairing them with cropped jeans or a mini dress.

Heel Height Approx.: 11.5 cm / 4.52" (inch)

Color: Silver

* Half size smaller than your usual size is recommended

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed