Shoe Dazz

DILLAN TAUPE

€69

Çizmet 'Dillan' janë të gjithanshme dhe të përshtatshme. Këto çizme kanë takë të gjerë dhe zinxhirë anash për një dukje perfekte. Kombinojini ato me xhinse dhe fustane.

Lartësia e përafërt e takës: 10 cm/ 3.93" (inch)


Materiali: Lëkurë e shkëlqyeshme


Ngjyra: Taupe

______________________

The 'Dillan' boots are endlessly versatile and effortlessly cool. These boots have block heels and tonal zips along the inner seams for a streamlined finish. Style them with jeans and dresses alike.

Heel Height Approx.: 10 cm/ 3.93" (inch)

Material: Patent leather

Color: Taupe

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed