Label Nue

Desired Fuchsia Dress

€65

Ky fustan është i krijuar për ato mbrëmje më glamuroze dhe romantike. Me një siluetë të bukur dhe tërheqëse, ka material elastik dhe me shkëlqim, i mbledhur apo rrudhosur në pjesën e belit dhe të bustit dhe ka jakë të hapur në formë ‘v’. Kompletojeni me taka transparente dhe disa vathë të thjeshtë.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 96% Poly 4% Spandex

Detajet: Pjesa e këmbës e hapur

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët apo Pastrim Kimik

_____________________

This dress is made for those glamorous and romantic evenings. With a beautiful and sexy silhouette, elastic fabric all ruched on the waist and bodice opened leg and a ‘v’ neck shape. Perfect with clear heels and some classic earrings.

Model is wearing: Size S

Fabric: 96% Poly 4% Spandex

Details: Open leg detail

Care: Machine Wash Cold or Dry Clean

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed