Label Nue

Dena Khaki Dress

€29 €49

Dukuni fit dhe shumë tërheqëse në fustanin e dyfishtë 'Dena'. Çka e bënë të veçantë është jaka golf (rollkë) dhe mënyra se si përshtatet në të gjitha llojet e trupave. Mund t'a kombinoni si të dëshironi, por për një pamje të përditshme shkon më mirë me një xhaketë xhins dhe disa atlete sportive.     

Numri që modelja vesh: Modelja ka të veshur masën S       

Materiali: 92% POLIESTER 8% SPANDEKS    

Detajet: Material i dyfishtë, jakë golf (rollkë)   

Perkujdesja: Pastrim ne makine larese           

___________________________________________          

Look fit and chic in the double layered 'Dena Dress'. What makes it special is the beautiful turtle neck and the comfy slim fit, appropriate for all body shapes. You can match it however you like, but we love it paired with a denim jacket and sporty runners for that perfect daily look.   

Model Size: Model is wearing size S         

Fabric: 92% POLYESTER 8% SPANDEX        

Details: Double layered, turtle neck       

Care: Machine Wash

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed