Shoe Dazz

DEENA SILVER

€89

Taka të bukura dhe me shkëlqim që lidhen deri mbi gju për një pamje mahnitëse. Vishini me fustanin tuaj të shkurtër të preferuar dhe një çantë të vogël klasike.

Lartësia e përafërt e takës: 10 cm / 3.93" (inch)

Materiali: Sintetik

Ngjyra: Silver

____________________

Beautiful and shiny heels that lace up and above the knee for a stunning look. Wear it with your favorite short dress and a classic little bag.

Heel Height approx.: 10 cm / 3.93" (inch)


Fabric: Synthetic


Color: Silver

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed