Shoe Dazz

CRENN PINK

€79

Këto janë çizmet e larta për të cilat ka nevojë garderoba e këpucëve tuaj. Kanë takë të hollë, me formë të mprehtë në pjesën para dhe të larta deri pak nën gjunjë. Mënyra më elegant për t’i stiluar ato këtë sezon është poshtë fustaneve midi.

Lartësia e përafërt e takës: 11 cm /4.33" (inch)

Materiali: Lëkurë

Ngjyra: Rozë

______________________

These are the statement knee-high boots your shoedrobe needs. They're set on stiletto heels, pointed toe and hit just below the knees. The chicest way to style them this season is underneath midi dresses.

Heel Height Approx.: 11 cm /4.33" (inch)

Material: Leather

Color: Pink

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed