Shoe Dazz

CORNEILLE NUDE

€59

Këto këpucë pa lidhëse ju japim një dukje më të sofistikuar. Të mbyllura në pjesën para për të balancuar të bukurën dhe modën. Do të keni eksperincë të bukur të kombinimeve me këto këpucë. Pjesa transparente ju jep një dukje perfekte pa sakrifikuar rehatinë. Vishini në zyrë apo edhe në daljet tuaja mbrëmjeve.

Lartësia e përafërt e takës:  9.5 cm/ 3.74" (inch)

Materiali: Gomë transparente

Ngjyra: Nude

__________________________

Women's pointed-toe pumps. Gives you a simply sophisticated look. These pointed-toe pumps are the perfect balance of sleek and fashionable. It provides you with a great wearing experience. The transparent sides give a barely-there look to these shoes without sacrificing comfort. Whether you wear them at the office or on a night out.

Heel Height approx.:  9.5 cm/ 3.74" (inch)

Fabric: Transparent rubber

Color: Nude

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed