Shoe Dazz

CONVERT NUDE PATENT

€59

Ejani ne botën e modës. Këpuca 'Convert' do të ju mundësoj të krijoni dukje elegante, pjesa për vendosjen e këmbës e butë për të ofruar rehati perfekte, takë transparente, dhe e hapur në pjesën para.

Lartësia e takës: 10 cm / 3.93" (inch)

Materiali: Sintetik

Ngjyra: Nude

______________________

Come over to the stylish-side. The 'Convert' Mule will have you wanting to live the life of a fashionista, cushioned inner sole, clear high wedge heel, and an open pointed toe. Who would you want to trade places with?

Heel Height: 10 cm / 3.93" (inch)

Fabric: Synthetic

Color: Nude

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed