Shoe Dazz

CONSTANT NUDE

€62

Këpuca 'Constant' tërheqëse do të ju bëj të dukeni mahnitëse, e mbyllur në pjesën para, me material polimer plastik PVC, me takë të lartë stileto, dhe me pjesën e sipërme prej lëkure faux. Kjo këpucë është padyshim fituese.

Lartësia e përafërt e takës: 10.5 cm/ 4.13" (inch)


Materiali: Polimer Sintetik Plastike


Ngjyra: Bezhë

______________________

Show it off! The 'Constant' Sexy Pumps will have you looking flawless with its pointed closed toe, Polyvinyl Chloride textile material, high stiletto heel, and faux leather upper sole. This shoe is a clear winner.

Height approx.: 10.5 cm/ 4.13" (inch)


Fabric: Synthetic Plastic Polymer


Color: Nude

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed