Shoe Dazz

Classic Mini II Black

€179,90

'Classic Mini' janë po aq të buta dhe komode sa duken. Bërë nga materiali Suede me prerje që ju japin ngrohtësi dhe butësi. Përmban formë klasike të rrumbullakët, platformë të ulët dhe gjatësi deri te kyçi I këmbës. Vishini me gjithçka.

______________________

The 'Classic Mini' are as soft and comfy as they look. Made from suede that's lined in shearling, so they feel just as soft inside. Features classic round toe, flat rubber sole and an ankle length. Wear yours with everything.

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed