Label Nue

Chrissy Lavander Jacket

€89

Dukuni më elegante dhe trendi me 'Chrissy Lavander Jacket'. Është e prerë nga materiali lëkure vegane me teksture krokodili, ka pjesë të gjerë te supet dhe një ngjyrë të lezetshme lejla. Është e shkurtë dhe ka rryp në vijën e belit. Kombinimet me këtë xhaketë janë të pafundshme. Shkon me pantallone të gjatë ose mbi një fustan të thjeshtë. Por ajo perfektja do ishte së bashku me fundin Misha dhe me Allena White Bodysuit.

Numri i modelës: Modelja ka të veshur masën S

Materiali : 100% LËKURË VEGANE

Detajet: Me Shkëlqim dhe Delikat

Përkujdesja: Pastrim kimik

_______________________________________

Look more stylish and chic with the ‘Chrissy Lavander Jacket­. It's cut from a vegan crocodile textured leather, with oversized shoulder pads and it has a brilliant striking color. Has a short fit and a belt in the waist line. The combination options are limitless. Goes with high waisted jeans or on top of a beautiful simple dress.

Model size: Model is wearing size S

Fabric: 100% VEGAN LEATHER

Details: Shiny and Delicate

Care: Dry clean only

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed