Shoe Dazz

CHLOE NUDE

€59

Shtoni hijeshi pamjes tuaj me sandalet tona 'Chloe'. Këto sandale përmbajnë formë katrore dhe janë të hapura, ​​kristale shkëlqyese përgjatë rripave në pjesën para dhe rripa qe lidhen në pjesën e kyqit të këmbës. Taka stileto ju jep ndjesi super komode. Vishni tuajat në takime.

Lartësia e përafërt e takës: 10.5 cm / 4.13" (inch)

Materiali: Gomë

Ngjyra: Nude

_____________________

Add some glam to your look with our 'Chloe' sandals. These sandals feature a square open-toe, front padded strap dusted with glistening crystals and lace-ups. The stiletto heel gives you a super comfy feel. Wear yours on your next date night.

Heel Height Approx.: 10.5 cm / 4.13" (inch)

Material: Rubber


Color: Nude

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed