Label Nue

CHARLOTTE BLACK DRESS

€159

Dukuni magjepsëse në fustanin ’Charlotte’ Krijuar nga një material rrjete me detaje vizëlluese dhe me elasticitet minimal. Fustani ka një strukturë shumë të bukur, me jakë të hapur para në formë ‘v’, dhe anash belit me hapje deri në vijën e belit, me mëngë të gjata dhe një përshtatje të gjatë. 

Numri që modelja vesh:  Modelja ka të veshur masën S       

Materiali: 84% POLYESTER 16% SPANDEX

Detajet: Material të dyfishtë

Përkujdesja: Pastrim Kimik

______________________________________

Look dreamy and chic in the stunning ‘Charlotte’ dress. Made from a pretty and elastic mesh with minimal glitter details. The dress has a beautiful structure, an open ‘v’ neckline and reveal a skin-baring open sides from under the bust to the waistline, with long sleeves and a long fit. Wear it with clear heels and some silver earrings to complete the look.

Model Size: Model is wearing size S         

Fabric: 84% POLYESTER 16% SPANDEX

Details: Double Layered

Care: Dry clean only

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed