Label Nue

Chantel Taupe Dress

€49

Xhaketa-Fustan klasike me mundesinë për të definuar belin me rrypin e bashkangjitur. Kjo jep një pamje te përditëshme apo edhe më serioze bazuar në kombinimit tuaj. Xhaketa ‘Chantel ’ përmban një përshtatje të afruar të trupit, formësim në bel dhe kopëse të rregullueshëm përpara. Visheni ashtu siç është ose kombinojeni me xhinse apo pantallona për një pamje më ndryshe.

Numri i modelës: Modelja ka të veshur numrin S.

The belted tailored silhouette classic blazer-dress is another Fall essential. Chantel’ Blazer dress features a tailored fit, belted waistline and adjustable front buttons. Wear it as is or team with a cute bodysuit and a pair of pants.

Model sizeModel is wearing size S.

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed