Label Nue

Catalina Champagne Top

€59

Bluzë perfekte për kohë vjeshte, me një model delikat lulesh. Mbërthehet në pjesën e pasme për ta veshur më lehtë. Mëngët mbresëlënëse qëndrojnë të fryera dhe japin një pamje perfekte dukjes tuaj. Kjo është një bluzë e kombinueshme me shumë veshje, si p.sh një palë xhinse ose një fund të shkurtë.

Numri i modelës: Modelja ka të veshur numrin S.

The perfect top for Autumnal dressing  with a delicate floral pattern. It zips to the back for easy on. The spectacular sleeves stay upright and puffy  and add drama to your look.  This is one super versatile piece and we love seeing this teamed over jeans or a mini skirt.

Model sizeModel is wearing size S.

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed