Shoe Dazz

CARPE NUDE

€39 €62

Këpuca Nude 'Carpe' paraqet një lëkurë të lustruar, me pjesën para me maje, dhe me një takë të lartë transparente. Kombinojeni me veshje prej lëkure në ngjyra neutrale për një pamje në trend.

Lartësia e përafërt e takës: 11 cm/ 4.33" (inch)


Materiali: Lëkurë e lëmuar


Ngjyra: Nude

______________________

Good girls gone nude. The 'Carpe' Pump in Nude features a gleaming patent leather upper, pointed-toe base, and a sculptural clear stiletto heel. A twist from your classic pump.

Height approx.: 11 cm/ 4.33" (inch)


Fabric: Gleaming Leather


Color: Nude

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed