Label Nue

Carly 'Los Angeles' Cream Hoodie

€52

'Carly' është super komod. Karakteristikë janë mëngët e gjëra dhe të lëshuara. Ka kapele me lidhëse në pjesën para dhe një xhep në pjesën para. Kjo bluzë mund të vishet si një set me pantallona të njejta si dhe mund të kombinohet me gjithqka.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100% Cotton

Detajet: Përshtatje e gjërë në trup

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse

The 'Carly' hoodie is super cozy. Features dropped shoulders and ribbed trims that accentuate the oversized fit. It has adjustable drawstrings and a slouchy pouch pocket. The 'Carly' hoodie can be worn as a set with the matching track pants and would look just as cool with everything from tailoring to distressed denim, too.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% Cotton

Details: Oversized fit

Care: Machine wash

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed