ShoeDazz

BOW Fuchsia

€62

Këpuca juaj e preferuar eshte kthyer perseri. Këpuca 'Bow' prej sateni ka maje te mbrehte dhe take stileto me një rrip transparent përpara. Visheni me xhinset tuaja të preferuara dhe një bodysuit të thjeshtë për një pamje klasike, dhe më të sofistikuar.  

Lartësia e përafërt e takës: 11.5 cm/ 4.5 inches

Materiali: Saten

Ngjyra: Rozë

______________________________

Your favorite mule is finally back. 'Bow Satin Mule' features a pointed toe, a stiletto heel and a clear front strap. Wear them with your favorite skinny jeans and a simple bodysuit for more of a simple yet sophisticated look.

Heel Height approx.: 11.5 cm/ 4.5 inches

Fabric: Satin

Color: Fuchsia

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed