ShoeDazz

BLITZ Fuchsia

€72

Gjysmëçizmet më mahnitëse që do të shihni ndonjëherë. Kanë gjatesi deri në kyq të këmbës dhe janë me maje të mbrehtë para. Fjongoja e ekzagjëruar në pjesën para është një detaj që i jep dukje perfekte.

 Lartësia e përafërt e takës : 11.5 cm/ 4.5 inches

Materiali: Saten

Ngjyra: Rozë

____________________________

The most stunning bootie you will ever see. The Blitz ankle bootie in fuchsia has a pointed toe and a exaggerated front bow.   

 Heel Height approx.: 11.5 cm/ 4.5 inches

Fabric: Satin

Color: Fuchsia

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed