Shoe Dazz

BLISS LIME SATIN

€69

Moderne dhe elegante, këpucët 'Bliss' janë prodhuar nga materiali i satenit në ngjyrë të gjelbër dhe e dekoruar me kristale në pjesën e epërme të këpucës. Ato mbështetën në një takë të lartë dhe kanë majë të mprehtë në pjesën e para të këpucës që krijon iluzionin e këmbëve më të gjata. Vishini ato në darkë me një mini fund. 

Lartësia e përafërt e takës: 11.5 cm / 4.52 " (inch)

Materiali: Saten

Ngjyra: Saten i gjelbër

______________________

Modern and elegant, 'Bliss' pumps are made from iridescent patent leather with crystal-embellished. They rest on towering stilettos and have leg-lengthening pointed toes. Wear yours to dinner with a mini dress.

Heel Height Approx.: 11.5 cm / 4.52 " (inch)

Material: Satin

Color: Lime Satin

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed